Nieuws

> juli

> juni

> mei

> april

> maart

 

19-05Waterreus en Been analyticus tijdens EK

Ronald Waterreus, Mario Been en Gertjan Verbeek zijn tijdens het EK analytici voor Studio Sport

Ronald Waterreus, Mario Been en Gertjan Verbeek zijn tijdens het EK analytici voor Studio Sport

Rondom de wedstrijden tijdens de EK verzorgt Studio Sport uiteraard weer degelijke voor- en nabeschouwingen. Dit toernooi zullen onder meer Ronald Waterreus, Mario Been en Gertjan Verbeek hun voetbalmening geven over de wedstrijden.

Naast dit drietal maken ook Hans Kraaij Sr., Youri Mulder, Danny Blind en Johan Cruijff hun opwachting tijdens wedstrijden. 

Ronald Waterreus: 
Oud-keeper van onder meer Roda JC, PSV, Glasgow Rangers en AZ. De doelman kwam zeven keer uit voor het Nederlands elftal.

Mario Been: 
Trainer van NEC. Veroverde toch wel verrassend een UEFA Cup-ticket door Roda JC, FC Groningen en NAC Breda te verslaan. Been werd lang genoemd als opvolger van Bert van Marwijk als trainer van Feyenoord, maar blijft NEC vooralsnog trouw.

Gertjan Verbeek:
Was de afgelopen vier jaar trainer van sc Heerenveen en behaalde elk jaar Europees voetbal. Mede daardoor ziet Feyenoord in hem wel dé opvolger van Bert van Marwijk.

Hans Kraaij Sr.:
De nestor van de analytici. Was als speler kampioen met DOS en Feyenoord. Als trainer en technisch directeur was Kraaij betrokken bij de gehel (traditionele) top drie.

Youri Mulder: 
Negenvoudig international (drie doelpunten) en vaste gast in het programma Studio Voetbal. Is volgend seizoen assistent-trainer onder Fred Rutten bij Schalke 04.

Danny Blind:
537 Wedstrijden in de eredivisie, 42 interlands en talloze prijzen. De nieuwe technisch manager van Ajax weet van de hoed en de rand. Hij was trainer van Ajax in de periode 2005-2006 en keert na de zomer als technisch manager terug in de Arena.

Johan Cruijff:
Eigenlijk behoeft de beroemdst Nederlandse voetballer aller tijden geen introductie. 'De Verlosser' speelde bij en was trainer van Ajax en FC Barcelona. De Betondorper legt altijd op eerlijke en onnavolgbare wijze uit wat er goed en wat er fout gaat in een duel.