Nieuws

> juli

> juni

> mei

> april

> maart

 

08-06Sportzomer gevuld met toppers

Sportzomer (foto: NOS)

Sportzomer (foto: NOS)

Lees ook

Studio Sportzomer heeft op de dag dat de eerste duels van Groep B op het programma staan weer vier toppers aan tafel: Sven Kramer, Theo Reitsma, Renate Verhoofstadt en Ronald Waterreus.

Sven Kramer is de meest succesvolle schaatser van de afgelopen jaren. Hij won afgelopen seizoen onder meer drie medailles op het WK Afstanden, werd Europees en Wereldkampioen Allround en Sportman van het Jaar. Theo Reitsma is NOS-commentator. Hij deed onder meer het commentaar bij de EK-finale van 1988, waar hij Oranje 'een goed stel' noemde. In 2004 won hij de Zilveren Nipkowschijf. Renate Verhoofstadt is correspondent in Italie, dat maandag de eerste tegenstander van Oranje is. Ze is ook columniste voor AD Sportwereld.

Ronald Waterreus is oud-doelman van onder meer PSV en Oranje. Hij zat vier jaar geleden nog bij de selectie toen het Nederlands elftal tijdens het EK in Portugal de halve finale behaalde. Waterreus stopte vorig jaar met voetbal.

De reportages van vanavond komen van Jeroen Stekelenburg (op bezoek bij de Italianen, deel 3) en Joep Schreuder.

Het programma wordt dagelijk afgesloten met een clipje. De muziek hiervan is het nummer "Just for Tonight" van de groep One Night Only.