Nieuws

> juli

> juni

> mei

> april

> maart

 

15-06Gekas breekt kaak

Theofanis Gekas (foto: ANP)

Theofanis Gekas (foto: ANP)

De Griekse spits Theofanis Gekas heeft zaterdag in de verloren wedstrijd tegen Rusland (0-1) zijn kaak gebroken. De 28-jarige aanvaller, die na rust inviel, mist daardoor zeer waarschijnlijk de laatste groepswedstrijd tegen Spanje. 

Ook de backs Vassilis Torosidis en Giourkas Seitaridis kwamen niet ongeschonden uit de strijd tegen Rusland. Zij liepen liesblessures op en verschenen zondag niet op de training.

Laatste interland
Antonis Nikopolidis speelt woensdag op het EK tegen Spanje zijn laatste wedstrijd in het shirt van Griekenland. De ervaren doelman maakte bekend zijn carrière in de nationale ploeg na 89 interlands te beëindigen. 

De 36-jarige Nikopolidis won vier jaar geleden met Griekenland de Europese titel. De keeper was in Portugal één van de belangrijke spelers uit de formatie van bondscoach Otto Rehhagel. "Deze beslissing heb ik lang geleden al genomen", zo stelde de doelman van Olympiakos Piraeus. 

Ook verdediger Paraskevas Antzas zegt het nationale team na het EK vaarwel. De 31-jarige clubgenoot van Nikopolidis speelde tot nu toe 22 interlands.